
CASCINA BOSCO MAGGIORE Piemonte IGP skrudinti lazdyno riešutai 200g
8,50 €42,50 €/kg

BELBERRY Royal figų ir porto džemas 215g
4,95 €23,02 €/kg
CONVIVIA BIO Siciliana caponata baklažanų užkandėlė 190g
Šalis |
Italija |
---|---|
Prekės ženklas |
Convivia |
Svoris, kg |
0.19 |
4,95 €26,05 €/kg
Neturime
Aprašymas
Sicilijos ekologiška baklažanų caponata užkandėlė yra tipiškas sicilietiškas receptas, pagamintas iš kruopščiai atrinktų ekologiškų ingredientų, kurie gaunami tik iš Sicilijos. Pagrindinis ingredientas yra baklažanas, į kurį dedama vyšninių pomidorų padažo, svogūno, saliero, žalių alyvuogių ir kaparėlių. Visa kita paliekama senovės recepto, perduodamo iš kartos į kartą, niuansams. Dėl minkštos ir traškios tekstūros jį galima valgyti šaltą arba kambario temperatūroje. Jis gali būti naudojamas tūkstančiui šaltų užkandžių ar prie mėsos ir žuvies patiekalų.
Tepamas ant bruschetta, baklažanas caponata suteikia nepakartojamą gaivų skonį. Idealiai tinka su itališkos duonos ciabata skrebučiu. Visi ingredientai pirmiausia kepami, o tada verdami žemoje temperatūroje, kad išsaugotų savybes ir natūralius aromatus.
Jei pirksite mūsų tradicinę ekologišką baklažanų kaponatą internetu, jus pasieks ką tik pagamintos kaponatos malonus ir šviežias skonis. Be to, galite būti tikri, kad nusipirkote kokybišką produktą. Užsisakykite Wine Maker ir pasiruoškite namuose paragauti tikrų tradicinių sicilietiškų ekologiškų baklažanų caponata saldumo ir gerumo.
Sudedamosios dalys:
Baklažanai 36%, vyšnių pomidorų tyrė, svogūnai, salierai, cukrus, žaliosios alyvuogės, aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus, kaparėliai, actas, druska, bazilikas, raudonėlis, juodieji pipirai.
Maistinė ir energinė vertė 100g: energetinė vertė 346,17KJ/83,28Kcal, riebalai 5,4g (iš kurių sočiosios riebalų rūgštys 0,87g), angliavandeniai 6,59g (iš kurių cukrus 6,57g), skaidulos 2,04g, baltymai 1,06g, druska 1,24g.
Įdomu
Populiarus įsitikinimas, kad pavadinimas caponata kilęs nuo „capone“, pavadinimą, kuriuo kai kuriose Sicilijos vietovėse vadinama „lampuga“ – žuvis su smulkia mėsa, patiekta ant aristokratijos stalų, pagardinta kaponatai būdingu saldžiarūgščiu padažu. . Žmonės, negalėdami sau leisti brangios žuvies, ją pakeitė pigesniais baklažanais. Sandėliavimas
Laikymas
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve.