Sicilijos vyšninių pomidoriukų padažas, pagardintas jūros druska ir baziliku ir paruoštas vartojimui iš karto. Tai ekologiško ūkio produktas, be konservantų ir be gliuteno. Padažas tobulai tinka gardinti makaronus, taip pat kitus patiekalus. Vyšninių pomidoriukų skonis puikiai atskleidžia visas geriausias šios uogos natas – tobulas saldumo ir rūgšties santykis pagardintas prieskoniais. Padažo virti nereikia – pakanka tik pašildyti.
Pomidorai yra puikus vitaminų A ir C šaltinis, turintys skaidulų (reguliuoja virškinamojo trakto veiklą), kalio (reikšmingas turint padidintą kraujospūdį), niacino (mažina cholesterolį), folatų (sumažina riziką susirgti virškinamojo trakto vėžiu), vitamino B6 (mažina homocisteino kiekį) ir kitų elementų. Pomidorai ypatingi ne tik skoniu, bet ir tuo, kad turi unikalų antioksidantą likopeną, kuris pomidorui suteikia raudoną spalvą, bei apsaugo nuo vėžio (prostatos, odos, krūtų, tiesios žarnos ir kitų), širdies ir kraujagyslių ligų. Dar daugiau likopeno yra pomidorų produktuose. Tad valgydami natūralius ir ekologiškus pomidorų padažus dar ir gerinsite savo sveikatą.
Sudėtinės dalys
Vyšniniai pomidorai (mažiausiai 95%)*, aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus (1,3%)*, jūros druska, bazilikas.
*produktai iš ekologinio ūkio. Be cukraus ir konservantų. Produktas tinkamas veganams ir vegetarams.
Maistinė ir energinė vertė 100g:
Energetinė vertė 152,96 kJ/ 36,66 Kcal; riebalai 1,92g (iš jų sočiųjų riebalų rūgštys 0,31g), angliavandeniai 3,42g (iš jų cukrus 3,42g), skaidulos 0,98g, baltymai 0,98g, druska 0,58g.