CONO SUR Reserva Especial Syrah 0,75l

Spalva

Raudonas

Brandinimas

12 mėn.

Prekės ženklas

Cono Sur

Derliaus metai

2018

Regionas

Limari

Šalis

Čilė

Stilius

Sausas

Stiprumas, %

14.5

Žaliava

Cabernet Sauvignon

,

Syrah

Serviravimo temperatūra, C

16

Talpa, l

0.75

Derinama su

aviena

,

brandintais sūriais

,

makaronais

,

mėsa

13,95 18,60 /l

Neturime

Aprašymas

Tamsiai raudonos spalvos su violetiniais atspalviais sausas raudonas vynas. Juntami intensyvūs šokolado ir saldūs vanilės aromatai. Burnoje vyrauja raudonieji vaisiai, saldžių vyšnių tonai. Vynas pasižymi labai malonia ir vaisiška struktūra.

Pagamintas iš 97% Syrah ir 3% Cabernet Sauvignon vynuogių. Vynuogės užaugintos Limari slėnyje. Vynas buvo brandinamas 11 mėnesių prancūziško ąžuolo statinėse ir 1 mėnesį nerūdijančio plieno talpyklose.

Dera su avienos patiekalais, kepta mėsa bei brandžiais sūriais.

 

APDOVANOJIMAI:

2013 – 91 balas – Descorchados, Čilė

2012 – Auksas / Geriausias Naujojo Pasaulio vynas – Lietuvos Vyno Čempionatas 2015

Apie Cono Sur
Vyninė “Cono Sur” įkurta 1993 m. ir per 15 metų tapo Nr.2 vyninė Čilėje pagal pardavimų vertę. Tai pirmoji Čilės vyninė, gavusi dvigubą ISO standartą - 9001 (kokybės) ir 14001 (aplinkos apsaugos). Kompanijos tikslas – gaminti aukščiausios kokybės, išraiškingus vynus inovatyviomis technologijomis. Vertinant Cono Sur kompanijos indėlį,reiktų išskirti Pinot Noir vynuogių rūšies svorį,vyninės asortimente.Bene labiausiai,iš šios vynuogės pagamintus vynus,vartotojai vertina dažniausiai.Cono Sur Ocio Pinot Noir vynas – laikomas vyninės pasididžiavimu,tiesiog ikona! „Pinot Noir“ yra veislė, kuri geriausiai sunoksta esant vėsiam klimatui, esant vidutinei temperatūrai, mažai drėgmei ir gerai šildant saulei. Čilėje Kasablankos ir San Antonijaus slėniai pasirodė esą idealūs šios sudėtingos veislės auginimui. Minėtiems pakrančių slėniams, be to, kad jie atitinka visus vaisių nokimo reikalavimus, naudingas ir Ramusis vandenynas, konkrečiau - Humboldto srovė. Šalta vandenyno srovė, reguliuojanti temperatūrą Čilės pakrantėje ir yra pagrindinė priežastis, kodėl Cono Sur vyndariams pavyko pasiekti idealią nokimo kokybę Pinot Noir vystymuisi.