CONO SUR Reserva Especial Gewurztraminer 0,75l

Spalva

Baltas

Brandinimas

6 mėn.

Prekės ženklas

Cono Sur

Derliaus metai

2018

Regionas

Casablanca

Šalis

Čilė

Stilius

Sausas

Stiprumas, %

13.5

Žaliava

Gewurztraminer

Serviravimo temperatūra, C

10

Talpa, l

0.75

Derinama su

daržovėmis

,

jūros gėrybėmis

,

saldžiarūgščiais padažais

,

vištiena

12,95 17,27 /l

Neturime

Aprašymas

Ryškiai geltonos spalvos sausas baltasis vynas. Juntami intensyvūs gėlių, rožių aromatai. Burnoje vyrauja ličio vaisiai, minerališkas.

Unikali Gewürztraminer vynuogių veislė iš Kasablankos slėnio, kuriame puikus klimatas šiai vynuogei prinokti. Vynas 6 mėnesius laikytas nerūdijančio plieno talpyklose. Cukraus kiekis – 6 g/l.

Dera su saldžiarūgščiais padažais, vištienos, krevečių ir daržovių patiekalais. Tinka aperityvui.

APDOVANOJIMAI:

2014 – 90 balų – Descorchados, Čilė

2012 – 90 balų – Descorchados, Čilė

2012 – Auksas – Lietuvos Vyno Čempionatas 2015

Apie Cono Sur
Vyninė “Cono Sur” įkurta 1993 m. ir per 15 metų tapo Nr.2 vyninė Čilėje pagal pardavimų vertę. Tai pirmoji Čilės vyninė, gavusi dvigubą ISO standartą - 9001 (kokybės) ir 14001 (aplinkos apsaugos). Kompanijos tikslas – gaminti aukščiausios kokybės, išraiškingus vynus inovatyviomis technologijomis. Vertinant Cono Sur kompanijos indėlį,reiktų išskirti Pinot Noir vynuogių rūšies svorį,vyninės asortimente.Bene labiausiai,iš šios vynuogės pagamintus vynus,vartotojai vertina dažniausiai.Cono Sur Ocio Pinot Noir vynas – laikomas vyninės pasididžiavimu,tiesiog ikona! „Pinot Noir“ yra veislė, kuri geriausiai sunoksta esant vėsiam klimatui, esant vidutinei temperatūrai, mažai drėgmei ir gerai šildant saulei. Čilėje Kasablankos ir San Antonijaus slėniai pasirodė esą idealūs šios sudėtingos veislės auginimui. Minėtiems pakrančių slėniams, be to, kad jie atitinka visus vaisių nokimo reikalavimus, naudingas ir Ramusis vandenynas, konkrečiau - Humboldto srovė. Šalta vandenyno srovė, reguliuojanti temperatūrą Čilės pakrantėje ir yra pagrindinė priežastis, kodėl Cono Sur vyndariams pavyko pasiekti idealią nokimo kokybę Pinot Noir vystymuisi.