Šiaudų spalvos vynas, kurio išraiškingas aromatas susideda iš sodrių ličių, abrikosų, geltonųjų obuolių, kriaušių, tropinių vaisių, medaus ir gvazdikėlių užuominų. Vyno skonis puikiai sujungia vaisių puokštę ir natūralų rūgštumą, o gėlių natų gausa palengvina poskonį. Puikiai tiks prie Azijos patiekalų, paukštienos, jūros gėrybių, minkštų sūrių.
Tai sausas baltas vynas, kuris yra labai mėgstamas šios vynuogių veislės – Gewurztraminer – gerbėjų visame pasaulyje dėl savo vaisiškų natų ir gėliškų atspalvių. Šiek tiek įmaišius Muscat (2%), atsiranda citrusinių vaisių niuansų ir gilesnių prieskonių natų. Nuėmus derlių, uogos 3 savaites fermentuojamos nerūdijančio plieno induose vėsioje, kontroliuojamoje temperatūroje. Šiltos saulėtos dienos ir vėsūs vakarai sukuria idealias sąlygas išsivystyti intensyviam brandžių vynuogių aromatui ir skoniui. Smėlingi dirvožemiai ir vandens sulaikymo pajėgumas leidžia tiksliai kontroliuoti vynuogių augimą.
APDOVANOJIMAI:
2014 – 88 balai – Wine Spectator, JAV
2011 – 88 balai – Wine Spectator, JAV