CAMUS XO Borderies Family Reserve Single Estate 0,7l (dėž.)

Prekės ženklas

Camus

Speciali pakuotė

taip

Regionas

Champagne

Šalis

Prancūzija

Stiprumas, %

40

Talpa, l

0.7

174,95 249,93 /l

Aprašymas

Per pastaruosius 500 metų Borderies vynuogynai, mažiausias konjako cru, gamino vienus didžiausių ir aromatingiausių konjakų.

CAMUS Borderies XO Family Reserve yra konjakas „Single-Estate“, gaminamas tik iš privačių CAMUS šeimos vynuogynų. Visi vynai atkeliauja iš šio nuostabaus dvaro, didžiausio Borderies vietovėje, su vynuogynais, apsuptais miškų ir natūraliai išsaugotomis vietovėmis.

CAMUS šeima užtikrina, kad vynuogynai būtų auginami tvariai, tausojant aplinką ir laukinę gamtą. Kiekviena statinė yra unikali – vynai iš kiekvieno vynuogynų sklypo distiliuojami ir brandinami atskirose statinėse.

Kvapas sodrus ir sudėtingo aromato, puikiai subalansuotas tarp gėlių ir vaisių natų, sumaišytų su gurmaniškomis pyragaičių ir vanilės natomis. Skonis galingas, sodrus ir kreminis su ypač aksomine tekstūra, atskleidžiančia intensyvius kepinių aromatus, subtilias prieskonines natas, cinamoną ir džiovintus vaisius.

Apie Camus
Viskas prasidėjo 1863 metais, kai jaunas vynuogių augintojas Jean-Baptiste Camus distiliavo savo konjaką Borderi regione ir pardavė jį įsikūrusiems konjako namams. Netrukus suvokęs, kad jo konjakas - aukščiausios kokybės, Jean Baptiste subūrė mažų vynuogynų savininkų broliją (La Grande Marque) konjako eksportui į Angliją, o 1890 metais išpirko savo partnerių dalį ir pradėjo gaminti savo šeimos vardo aukščiausios kokybės konjaką. Po kelerių metų Camus konjakas užkariavo europiečių širdis, o vėliau tapo oficialiu konjaku, caro Nikolajaus II dvare. Aukštos kokybės Camus gamybai, parenkamas geriausias derlius, sudėtingame vyno surinkimo ir distiliavimo mene, panaudojama daugybė šeimos paslapčių, kurios perduodamos iš kartos į kartą. Kiekvienas gamybos proceso žingsnis yra griežtai kontroliuojamas meistrų. Įmonė turi savo vynuogynus geriausiuose konjako regiono dalyse : Grand and Petit Champagne, Feng Bois, Bon Bois. Konjako spiritas gaminamas iš Ugni Blan, Folle Blanche ir Colombard vynuogių veislių, kurios brandinamos Limousin ir Tronsey ąžuolo statinėse. Brandinimas vyksta keliais etapais: jaunieji spiritai du mėnesius brandinami naujose statinėse, po to pilami į senas, kuriose kelios lentos pakeičiamos naujomis. Konjako namai Camus yra nepriklausomas šeimos verslas, kurio vadovas Jean Paul Camus asmeniškai užsiima konjakų assemblage (maišymu). Tarp daugelio “Camus” konjako rūšių yra tokių, kurios neparduodamos. Tie gėrimai skirti giminės tęsėjų garbei. Konjakas, pagamintas vaiko gimimo metais, saugomas rūsiuose. Jei tai berniukas, jis paragaus šio konjako pilnametystės dieną, jei mergaitė - per savo vestuves. / Camus yra vienas geriausiai parduodamų konjakų pasaulyje, pagal kokybės ir kainos santykį.