CAMUS VSOP Borderies 40% 0,7l (dėž.)
56,95 €77,07 €/l
LAMBAY Blend 40% 0,7l
36,95 €52,79 €/l
CAMUS Ile De Re 40% 0,7l (dėž.)
Prekės ženklas |
Camus |
---|---|
Speciali pakuotė |
taip |
Šalis |
Prancūzija |
Stiprumas, % |
40 |
Talpa, l |
0.7 |
55,95 €79,93 €/l
Aprašymas
CAMUS Ile de Ré Fine Island – tai konjakas, kaip niekas kitas iš vakariausių Prancūzijos vynuogynų, pasižymintis išskirtiniu jūrinio skonio profiliu, glaudžiai susijusiu su salos kilme.
Kalkingas ir smėlėtas salos dirvožemis suteikia vynmedžiams gyvybingumo, o natūrali jūros dumblių (rudumblių) gausa ir jūros purslai, vėjo nešami virš vynuogynų, suteikia vynuogėms būdingą jūrinę kompoziciją pratirtintą jodo.
Unikalus salos klimatas, vėjuotas, bet šiltesnis nei žemynas, taip pat sukuria puikią aplinką pastoviam ir nuosekliam brandinimui statinėse.
Rezultatas – glotnus ir subalansuotas konjakas su jūrinėmis natomis, dėl kurių jis yra visiškai unikalus šioje kategorijoje, geriausiai patiekiamas su ledu ar kokteiliuose.
Spalva giliai auksinė su gintaro akcentais. Kvapas elegantiškas ir gaivus su gyvomis baltųjų vaisių natomis. Gomuryje jaučiamas traškumas su saldžiu riešutiniu pagrindu, subalansuotas turtingomis mineralinėmis užuominomis.
Patiekiamas tulpės formos skonio taurėje 18°C kambario temperatūroje.
Apie Camus
Viskas prasidėjo 1863 metais, kai jaunas vynuogių augintojas Jean-Baptiste Camus distiliavo savo konjaką Borderi regione ir pardavė jį įsikūrusiems konjako namams. Netrukus suvokęs, kad jo konjakas - aukščiausios kokybės, Jean Baptiste subūrė mažų vynuogynų savininkų broliją (La Grande Marque) konjako eksportui į Angliją, o 1890 metais išpirko savo partnerių dalį ir pradėjo gaminti savo šeimos vardo aukščiausios kokybės konjaką. Po kelerių metų Camus konjakas užkariavo europiečių širdis, o vėliau tapo oficialiu konjaku, caro Nikolajaus II dvare. Aukštos kokybės Camus gamybai, parenkamas geriausias derlius, sudėtingame vyno surinkimo ir distiliavimo mene, panaudojama daugybė šeimos paslapčių, kurios perduodamos iš kartos į kartą. Kiekvienas gamybos proceso žingsnis yra griežtai kontroliuojamas meistrų. Įmonė turi savo vynuogynus geriausiuose konjako regiono dalyse : Grand and Petit Champagne, Feng Bois, Bon Bois. Konjako spiritas gaminamas iš Ugni Blan, Folle Blanche ir Colombard vynuogių veislių, kurios brandinamos Limousin ir Tronsey ąžuolo statinėse. Brandinimas vyksta keliais etapais: jaunieji spiritai du mėnesius brandinami naujose statinėse, po to pilami į senas, kuriose kelios lentos pakeičiamos naujomis. Konjako namai Camus yra nepriklausomas šeimos verslas, kurio vadovas Jean Paul Camus asmeniškai užsiima konjakų assemblage (maišymu). Tarp daugelio “Camus” konjako rūšių yra tokių, kurios neparduodamos. Tie gėrimai skirti giminės tęsėjų garbei. Konjakas, pagamintas vaiko gimimo metais, saugomas rūsiuose. Jei tai berniukas, jis paragaus šio konjako pilnametystės dieną, jei mergaitė - per savo vestuves. / Camus yra vienas geriausiai parduodamų konjakų pasaulyje, pagal kokybės ir kainos santykį.