Naujasis konjakas CAMUS Decanter XO Intensely Aromatic puikiai išreiškia bekompromisį Camus namų siekį sukurti intensyviausio aromato konjaką. Penkių šeimos kartų sukurtos bei ištobulintos pažangiausios distiliavimo, apdailos ir maišymo technologijos atsispindi Camus XO. Jis iš tiesų pavirsta į emocijų ir pojūčių kelionę.
CAMUS Decanter XO Intensely Aromatic konjake jaučiamas pikantiškas kartaus abrikoso ir apelsinų aromatas, taip pat egzotiškų vaisių natos ir žiupsnelis gilios kakavos.
Skonis pirmiausia yra šilkinis, medaus konsistencijos ir intensyvaus gėlių aromato – tiesioginis Instensity proceso rezultatas. Tada jo charakteris palaipsniui vystosi prie prieskonių ir skrudintų skonių, atsirandančių dėl apdailos proceso pakartotinai skrudintose konjako statinėse. Galiausiai, jis palieka ilgai ir intensyviai užbaigtas, pilnas tamsių vanilės ir cinamono aromatų, gautų iš ilgo konjako brandinimo ąžuolinėse statinėse.
• Brandinimas: prancūziško ąžuolo statinėse (350 litrų talpos)
• Terroir: konjakas – mišinys iš skirtingų konjako apeliacijų
• Vynuogių veislė: Ugni Blanc
• Sendinimas: mažiausiai 10 metų jauniausios partijos, patenkančios į mišinį
• Ragavimas: kambario temperatūroje (20°C)
Kitas Camus asortimentas.
Atsiliepimai
There are no reviews yet