CAMUS Decanter XO Intensely Aromatic 40% 0,7l (dėž.)

Brandinimas

10 metų

Prekės ženklas

Camus

Speciali pakuotė

taip

Regionas

Cognac

Šalis

Prancūzija

Stiprumas, %

40

Talpa, l

0.7

279,95 399,93 /l

Aprašymas

Naujasis konjakas CAMUS Decanter XO Intensely Aromatic puikiai išreiškia bekompromisį Camus namų siekį sukurti intensyviausio aromato konjaką. Penkių šeimos kartų sukurtos bei ištobulintos pažangiausios distiliavimo, apdailos ir maišymo technologijos atsispindi Camus XO. Jis iš tiesų pavirsta į emocijų ir pojūčių kelionę.

CAMUS Decanter XO Intensely Aromatic konjake jaučiamas pikantiškas kartaus abrikoso ir apelsinų aromatas, taip pat egzotiškų vaisių natos ir žiupsnelis gilios kakavos.

Skonis pirmiausia yra šilkinis, medaus konsistencijos ir intensyvaus gėlių aromato – tiesioginis Instensity proceso rezultatas. Tada jo charakteris palaipsniui vystosi prie prieskonių ir skrudintų skonių, atsirandančių dėl apdailos proceso pakartotinai skrudintose konjako statinėse. Galiausiai, jis palieka ilgai ir intensyviai užbaigtas, pilnas tamsių vanilės ir cinamono aromatų, gautų iš ilgo konjako brandinimo ąžuolinėse statinėse.

• Brandinimas: prancūziško ąžuolo statinėse (350 litrų talpos)

• Terroir: konjakas – mišinys iš skirtingų konjako apeliacijų

• Vynuogių veislė: Ugni Blanc

• Sendinimas: mažiausiai 10 metų jauniausios partijos, patenkančios į mišinį

• Ragavimas: kambario temperatūroje (20°C)

Kitas Camus asortimentas.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In
Apie Camus
Viskas prasidėjo 1863 metais, kai jaunas vynuogių augintojas Jean-Baptiste Camus distiliavo savo konjaką Borderi regione ir pardavė jį įsikūrusiems konjako namams. Netrukus suvokęs, kad jo konjakas - aukščiausios kokybės, Jean Baptiste subūrė mažų vynuogynų savininkų broliją (La Grande Marque) konjako eksportui į Angliją, o 1890 metais išpirko savo partnerių dalį ir pradėjo gaminti savo šeimos vardo aukščiausios kokybės konjaką. Po kelerių metų Camus konjakas užkariavo europiečių širdis, o vėliau tapo oficialiu konjaku, caro Nikolajaus II dvare. Aukštos kokybės Camus gamybai, parenkamas geriausias derlius, sudėtingame vyno surinkimo ir distiliavimo mene, panaudojama daugybė šeimos paslapčių, kurios perduodamos iš kartos į kartą. Kiekvienas gamybos proceso žingsnis yra griežtai kontroliuojamas meistrų. Įmonė turi savo vynuogynus geriausiuose konjako regiono dalyse : Grand and Petit Champagne, Feng Bois, Bon Bois. Konjako spiritas gaminamas iš Ugni Blan, Folle Blanche ir Colombard vynuogių veislių, kurios brandinamos Limousin ir Tronsey ąžuolo statinėse. Brandinimas vyksta keliais etapais: jaunieji spiritai du mėnesius brandinami naujose statinėse, po to pilami į senas, kuriose kelios lentos pakeičiamos naujomis. Konjako namai Camus yra nepriklausomas šeimos verslas, kurio vadovas Jean Paul Camus asmeniškai užsiima konjakų assemblage (maišymu). Tarp daugelio “Camus” konjako rūšių yra tokių, kurios neparduodamos. Tie gėrimai skirti giminės tęsėjų garbei. Konjakas, pagamintas vaiko gimimo metais, saugomas rūsiuose. Jei tai berniukas, jis paragaus šio konjako pilnametystės dieną, jei mergaitė - per savo vestuves. / Camus yra vienas geriausiai parduodamų konjakų pasaulyje, pagal kokybės ir kainos santykį.