Šis išskirtinis škotiškas viskis – meistro distiliuotojo Jim McEwan produktas, pagamintas pagal slaptą receptą, kurį žino tik jis. Šeštojo leidimo spiritas buvo distiliuotas 1990 m. ir 26 metus brandintas statinėse, kurias žinojo tik vyriausias kompanijos distiliuotojas – Adam Hannett. Butelio dizainas žavi savo elegancija ir santūrumu. Dviejų trikampių pavidalo vaizdas simbolizuoja dviejų priešingų elementų: vandens ir ugnies sąjungą.
Viskis pasižymi “poliruotų graikiškų riešutų” spalva. Kompleksiškame aromate supinta juodo apanglėjusio ąžuolo, gervuogių uogienės, juodojo šokolado, razinų natos su slyvos, šeivamedžio uogų ir obuolių niuansais. Laikui bėgant puokštėje atsiranda marcipanų, citrinų meringue, kedro medienos ir rudojo cukraus akcentai. Viskio skonis sodrus, bet švelnus, vaisių pagrindo su vanilinio kremo, datulių, figų, razinų, šokolado, cukruoto imbiero ir raudonosios rožės natomis. Ilgame daugiasluoksniame poskonyje pasireiškia šokolado, abrikosų, ananasų, rudojo cukraus, imbierinių sausainių, iriso ir tabako užuominos.
Iš viso buvo pagaminta – 18 000 butelių. Didžiausias viskio skonio atsiskleidimas vyksta 18–21 ºС temperatūroje.
Vartoti į taurę įpilus šiek tiek vandens, pašildant rankomis.