Juodųjų serbentų actas, pagamintas iš tipiškų chereso vynuogių, yra stiprus ir rūgštus actas. Po ketverių metų brandinimo ąžuolo statinėse jie išpilstomi į butelius. Šis actas idealiai tinka salotoms, padažams ar sriuboms gaminti. Skaniai subalansuotas vaisių actas ypatingoms progoms arba specialiems prieskoniams gaminti. Sumaišykite actą su trupučiu pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus ir turėsite skanų padažą.
Atidarius laikyti šaldytuve. Prieš naudojimą gerai suplakti.
Sudedamosios dalys
Actas (60%), juodųjų serbentų minkštimas (30%), cukraus pudra (cukrus, gliukozės sirupas), tirštiklis: modifikuotas krakmolas.
Maistinė ir energinė vertė 100 ml
Energetinė vertė 267kJ/64kcal, riebalai 0, iš kurių sočiųjų 0g, angliavandeniai 15 (iš jų cukrų 13g), baltymai <0,5 g, druska <0,01 g.