ARENSBAK White 0,75l

Spalva

Baltas

Prekės ženklas

Arensbak

Serviravimo temperatūra, C

8-10

Šalis

Danija

Stilius

Sausas

Talpa, l

0.75

14,95 19,93 /l

Aprašymas

ARENSBAK White pasižymi švelniu ir aksominiu skoniu su gėlių natomis ir vaisių aromatais. Šis gėrimas – fermentuota arbata- gaminamas iš kombučos bazės, o antroje fermentacijoje įterpiami svarainiai, melionai, citrininiai čiobreliai ir medetkų žiedai. Ąžuolo sluoksniai sustiprina natūralius taninus ir struktūrą, taip pat suteikia subtilų vanilės prisilietimą.

ARENSBAK White yra pagamintas iš Oolong arbatos, kurios derlius renkamas 900 metrų virš jūros lygio, pietryčių Kinijos Fudžiano provincijoje. Arbata turi gėlių ir lengvą citrusinį skonį, kuris suteikia ARENSBAK White gaivumo ir elegantiškumo. Tai traški ir skani nealkoholinio baltojo vyno alternatyva.

Ko tikėtis: Gėlių, svarainių, citrininės čiobrelio ir meliono natų. Sausas gėrimas su aksominiu pojūčiu burnoje.

Puikus derinimas: Puikiai dera su turtingais, citrusiniais makaronų patiekalais ir žuvies patiekalais, ypač su prancūziškais klasikiniais padažais, tokiais kaip hollandaise.

Patiekimas: Mėgaukitės atšaldytu, 10-12 laipsnių temperatūroje.

Nealkoholinių gėrimų rinka, įskaitant „Proxy Wine“, sparčiai plečiasi. Tai rodo, kad vis daugiau žmonių vertina sveikesnį ir alternatyvų gyvenimo būdą. Gamintojai toliau tobulina receptūras ir ieško naujų ingredientų, siekdami sukurti dar įdomesnius ir kokybiškesnius produktus. „Proxy Wine“ yra puikus pavyzdys, kaip inovacijos ir kūrybiškumas gali pakeisti tradicinius produktus ir pasiūlyti naujas galimybes vartotojams. Jei dar nebandėte, galbūt verta išmėginti ir atrasti naują mėgstamą nealkoholinį gėrimą.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In
Apie Arensbak
Visos Arensbak šaknys yra Kopenhagoje. Šio prekinio ženklo išskirtinius gėrimus be alkoholio kuria someljė Emilie Øst-Jacobsen ir skonio dizaineris Bram Kerkhof. Jų tikslas buvo sukurti skanų ir kompleksišką gėrimą be alkoholio, iš naujo atrandant skonius ir stumiant jų ribas per fermentaciją. Fermentuota arbata buvo pasirinkta kaip pagrindinis elementas Arensbak gėrimuose. Kaip ir vynuogės, arbata gali turėti sudėtingą skonio profilį su nuostabiais poskoniais ir aromatais. Panašiai kaip vynuogės, naudojamos tradiciniame vyne, arbata turi rūgščių ir taninų, kurie natūraliai randami arbatos lapuose ir suteikia struktūrą bei kūną. Norėdami rasti geriausias arbatas, Emilie ir Bram bendradarbiavo su vienu iš pirmaujančių arbatos someljė Europoje, Alexis Kaae ir Pu iš VAKKA. Buvo išragauta daug skirtingų arbatų, kol galiausiai buvo išrinta baltoji Oolong arbata, Monkey Picked Tie Guan Yin Arensbak White gamybai ir Gong Ting Palace Shu Puerh Arensbak Red gamybai.