ARENSBAK Effervescent White 0,75l

Spalva

Baltas

Prekės ženklas

Arensbak

Serviravimo temperatūra, C

9-11

Šalis

Danija

Stilius

Sausas

Talpa, l

0.75

15,95 21,27 /l

Aprašymas

ARENSBAK Effervescent yra Danijoje sukurtas putojantis arbatos gėrimas pagamintas naudojant Wuniuzao Longjing žaliąją arbatą. Ši arbata pasižymi subtiliomis džiovintos žolės ir gėlių natomis, kurios puikiai papildo galutinį ARENSBAK Effervescent skonį.

Gaminimo metu naudajam kombuča bazė, o siekiant sukurti jo elegantišką skonį, antroje fermentacijoje įterpiami agrastai, persikai ir šiek tiek citrinžolės. Citrinžolės aromatas yra ypač būdingas ARENSBAK Effervescent. Prieš pilstant šį gėrimą, jis yra brandinamas ąžuole, kad būtų praturtinta jo struktūra ir taninai. Tai yra traški ir gaivi nealkoholinio putojančio vyno alternatyva “Proxy wine”.

Ko tikėtis: Persikai, agrastai ir citrinžolė. Aksomiškai švelnus, bet vis dar traškus su apvaliu, ilgai išliekančiu poskoniu. Smulkūs burbuliukai.

Puikus derinimas: Puikiai tinka kaip aperityvas. Galima derinti su natūraliomis austrėmis, midijomis ar šviežiu ceviche.

Patiekimas: Mėgaukitės atšaldytu, 9-11 laipsnių temperatūroje.

Arensbak sukurti gėrimai priskiriami sąlyginai naujai gėrimų kategorijai – Vyno alternatyvos arba kitaip “Proxy Wine”. Nealkoholinių gėrimų rinka, įskaitant „Proxy Wine“, sparčiai plečiasi. Tai rodo, kad vis daugiau žmonių vertina sveikesnį ir alternatyvų gyvenimo būdą. Gamintojai toliau tobulina receptūras ir ieško naujų ingredientų, siekdami sukurti dar įdomesnius ir kokybiškesnius produktus. „Proxy Wine“ yra puikus pavyzdys, kaip inovacijos ir kūrybiškumas gali pakeisti tradicinius produktus ir pasiūlyti naujas galimybes vartotojams. Jei dar nebandėte, galbūt verta išmėginti ir atrasti naują mėgstamą nealkoholinį gėrimą.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In
Apie Arensbak
Visos Arensbak šaknys yra Kopenhagoje. Šio prekinio ženklo išskirtinius gėrimus be alkoholio kuria someljė Emilie Øst-Jacobsen ir skonio dizaineris Bram Kerkhof. Jų tikslas buvo sukurti skanų ir kompleksišką gėrimą be alkoholio, iš naujo atrandant skonius ir stumiant jų ribas per fermentaciją. Fermentuota arbata buvo pasirinkta kaip pagrindinis elementas Arensbak gėrimuose. Kaip ir vynuogės, arbata gali turėti sudėtingą skonio profilį su nuostabiais poskoniais ir aromatais. Panašiai kaip vynuogės, naudojamos tradiciniame vyne, arbata turi rūgščių ir taninų, kurie natūraliai randami arbatos lapuose ir suteikia struktūrą bei kūną. Norėdami rasti geriausias arbatas, Emilie ir Bram bendradarbiavo su vienu iš pirmaujančių arbatos someljė Europoje, Alexis Kaae ir Pu iš VAKKA. Buvo išragauta daug skirtingų arbatų, kol galiausiai buvo išrinta baltoji Oolong arbata, Monkey Picked Tie Guan Yin Arensbak White gamybai ir Gong Ting Palace Shu Puerh Arensbak Red gamybai.