CASCINA BOSCO MAGGIORE Piemonte IGP skrudinti lazdyno riešutai 1kg
35,50 €35,50 €/kg
AGOSTINI NOVELLO Extra Virgin naujo derliaus alyvuogių aliejus 0,75l
19,95 €33,90 €/l
AGOSTINI Ascolana Tenera Extra Virgin alyvuogių aliejus 0,5l (dėž.)
Prekės ženklas |
Agostini |
---|---|
Šalis |
Italija |
43,95 €
Aprašymas
Ieškote išskirtinės dovanos? Žinote, kad asmuo, kurį ketinate sveikinti, vertina gerą maistą? Pasvarstykite apie aukščiausios kokybės itin tyro aliejaus butelį, supakuotą išskirtinėje dėžutėje.
AGOSTINI Ascolana Tenera Extra Virgin alyvuogių aliejus yra aukščiausios kokybės produktas, sukurtas Italijos Marche regione, garsėjančiame savo derlingomis žemėmis ir puikiais klimato sąlygomis. Šis aliejus yra išgaunamas iš Ascolana Tenera veislės alyvuogių, kurios yra ypač vertinamos dėl savo didelio dydžio ir sodraus skonio.
Produkto savybės
- Skonis ir aromatas: Ascolana Tenera alyvuogių aliejus pasižymi kompleksišku ir elegantišku skoniu. Jaučiama įvairių vaisių puokštė, taip pat vidutiniškai prinokusio pomidoro, obuolio, nesunokusio banano aromatai. Aliejus praturtintas salotos ir saliero natomis. Išreikštas kartumas ir pikantiškumas.
- Išvaizda: Šis alyvuogių aliejus turi ryškiai geltoną spalvą su švelniais žaliais niuansais, kurie rodo jo šviežumą ir aukštą kokybę.
- Gamybos procesas: Ascolana Tenera alyvuogių aliejus gaminamas iš rankomis surinktų alyvuogių, kurios šaltai spaudžiamos per kelias valandas nuo derliaus surinkimo. Šis metodas užtikrina, kad aliejus išlaikytų visas vertingas maistines medžiagas ir skonio savybes.
- Sveikatos nauda: AGOSTINI Ascolana Tenera Extra Virgin alyvuogių aliejus yra turtingas antioksidantų, polifenolių, vitaminų ir karotenoidų, kurie padeda palaikyti gerą sveikatą ir prisideda prie širdies ligų prevencijos.
Naudojimo būdai
Šis aukštos kokybės alyvuogių aliejus puikiai tinka įvairiems kulinariniams tikslams:
- užkandžių su kepiniais iš speltos ar kviečių (pvz.: duona, makaronai), garuose ruoštų pupelių, salotų su pomidorais, įdarytų bulvių, ankštinių daržovių tyrių (košių), rizoto su artišokais, vėžiagyvių užkeptų sūriu („au gratin“), lašišos tartaro, keptos triušienos, orkaitėje ruoštos paukštienos, grūdėtos varškės.
Šis aliejus yra tikras skonių šedevras iš Italijos, kuris atspindi Frantoio Agostini aistrą ir įsipareigojimą kokybei. Nesvarbu, ar esate profesionalus šefas, ar tiesiog mėgstate gaminti namuose, šis alyvuogių aliejus suteiks jūsų patiekalams ypatingą skonį ir prabangų pojūtį.
Frantoio Agostini ūkis yra įtrauktas į FLOS OLEI 2024 metų gidą gavęs 95/100 įvertinimą.
Atsiliepimai (0)
Add a review
You must be logged in to post a review
Log In
Apie Agostini
Frantoio Agostini: Marche regiono alyvuogių aliejaus perlas
Italijos Marche regionas yra žinomas dėl savo vaizdingų kalvų ir derlingų žemių, kuriose klesti aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus. Viena iš labiausiai pripažintų šio regiono alyvuogių aliejaus gamintojų yra Frantoio Agostini – šeimos verslas, kuris jau daugiau nei 70 metų puoselėja aistrą, tradicijas ir kokybę.
Istorinės šaknys
Frantoio Agostini istorija prasidėjo 1945 metais, kai Alfredo Agostini įkūrė alyvuogių aliejaus spaudyklą Marche regione, tarp Sibillini kalnų ir Adrijos jūros. Ši vieta garsėja švariu oru ir idealiomis klimato sąlygomis alyvuogių auginimui. Per kelias kartas šis šeimos verslas išaugo į vieną iš labiausiai apdovanotų Italijos alyvuogių aliejaus gamintojų.
Terroir ir alyvuogės
Marche regiono derlingos žemės ir įvairūs mikroklimatai suteikia alyvuogėms unikalių skonio savybių. Frantoio Agostini specializuojasi vietinių alyvuogių veislių, tokių kaip Ascolana Tenera, auginime. Šios alyvuogės yra žinomos dėl savo didelio dydžio ir riboto derliaus, tačiau jų ypatingas skonis puikiai atsispindi aukštos kokybės alyvuogių aliejuje.
Gamybos procesas
Frantoio Agostini alyvuogių aliejus gaminamas laikantis griežtų kokybės standartų. Derlius rankomis renkamas ir spaudžiamas per 6-12 valandų nuo surinkimo, kad būtų išlaikytas šviežumas ir išsaugoti vertingi antioksidantai, tokie kaip polifenoliai, vitaminai ir karotenoidai. Šis procesas užtikrina, kad alyvuogių aliejus yra aukščiausios kokybės ir turi išskirtinį skonį bei aromatą.
Pagrindiniai produktai
Vienas iš labiausiai vertinamų Frantoio Agostini produktų yra Ascolana Tenera vienos rūšies alyvuogių aliejus. Šis alyvuogių aliejus pasižymi intensyvia auksine geltona spalva su subtiliais žaliais atspalviais. Aromate jaučiamos mėtos ir baziliko natos, o skonyje atsiskleidžia vidutinio prinokimo pomidorų, obuolių ir neprinokusių bananų niuansai, praturtinti salotų ir salierų tonais. Šis alyvuogių aliejus puikiai tinka prie garintų pupelių, pomidorų salotų, jūros gėrybių rizoto, baltųjų žuvų padažų ir šviežių sezoninių daržovių.
Apdovanojimai ir pripažinimas
Frantoio Agostini alyvuogių aliejus pelnė daugybę apdovanojimų tiek Italijoje, tiek tarptautiniu mastu. Jų įsipareigojimas kokybei ir inovacijoms yra nuolat pripažįstamas prestižinėse parodose ir konkursuose. Šeimos verslas ne tik išsaugojo tradicijas, bet ir nuolat tobulina gamybos technologijas, siekdamas išlaikyti savo produktų išskirtinumą.
Ateities perspektyvos
Frantoio Agostini toliau siekia tobulumo, derindama tradicijas su šiuolaikinėmis technologijomis ir tvarumo principų laikymusi. Įmonė investuoja į ekologiškas praktikas, siekdama sumažinti aplinkos poveikį ir užtikrinti, kad jų alyvuogių aliejus būtų ne tik skanus, bet ir sveikas pasirinkimas.
Frantoio Agostini yra tikras Marche regiono alyvuogių aliejaus gamybos simbolis. Su savo ilgamete patirtimi, aistra kokybei ir naujovėms, ši šeimos įmonė toliau nustato aukščiausius standartus alyvuogių aliejaus pramonėje. Jei ieškote aukščiausios kokybės alyvuogių aliejaus, Frantoio Agostini produktai tikrai nenuvils ir suteiks autentišką Italijos skonį.
Atsiliepimai
There are no reviews yet