Cantucci su migdolais ir šokoladu yra dviejų populiarių Cantucci junginys, kuris visuomet išgelbės, kai sunku išsirinkti ir norisi abiejų. Cristina – pagrindinė Sapori del Lago Nero konditerė ir receptų puoselėtoja dedikuoja šiuos sausainius tiems, kurie nenori nieko praleisti.
Sudedamosios dalys: kvietiniai 00 tipo miltai; cukrus, kiaušiniai, migdolai (12%), grynas šokoladas (27%) (cukrus, kakavos pasta, kakavos sviestas, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), sviestas; tešlos kildinimo medžiaga (dinatrio difosfatas, natrio vandenilio karbonatas, kukurūzų krakmolas), druska.
Gali būti riešutų pėdsakų. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
Maistinė ir energinė vertė 100g:
Energetinė vertė 1772kJ / 423kCal
Riebalai 14,9g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,6g
Angliavandeniai 59,2g
iš kurių cukrus 28,3g
Skaidulos 5,9g
Baltymai 9,9g
Druska 0,26g