Cantucci su šokoladu yra labiausiai paplitusi alternatyva klasikiniams toskanietiškiems cantucci. Cristina – pagrindinė Sapori del Lago Nero konditerė ir receptų puoselėtoja žada, kad šie sausainiai kaskart bus kitokie – mat šokoladas skaldomas skirtingo dydžio gabalėliais dėl ko niekada nerasi antro tokio pat!
Sudedamosios dalys: kvietiniai 00 tipo miltai; grynas šokoladas (27%) (cukrus, kakavos pasta, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), cukrus, kiaušiniai, sviestas; tešlos kildinimo medžiaga (dinatrio difosfatas, natrio vandenilio karbonatas, kukurūzų krakmolas), druska.
Gali būti riešutų pėdsakų. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
Maistinė ir energinė vertė 100g:
Energetinė vertė 1735kJ / 414kCal
Riebalai 13,8g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 7,4g
Angliavandeniai 62,1g
iš kurių cukrus 32,1g
Skaidulos 5,4g
Baltymai 8,5g
Druska 0,28g