Sausas raudonasis vynas, pagamintas iš Marlborough regione užaugintų, rankomis rinktų 100% Pinot Noir vynuogių. Vynas 10 mėn. brandintas didelėse prancūziško ąžuolo statinėse, kuriose praėjo pilną malolaktinę fermentaciją. Likutis cukraus kiekis 0,1g/l.
Intensyvaus saldžių vaisių, vyšnių aromato, su skrebučio ir dūmo natomis. Kadangi fermentacijos metu naudojami stiebeliai, vynui jie priduoda subtilaus miško paklotės ir prieskonių charakterio. Gausus burnoje, su tamsiųjų raudonųjų persikų ir raudonųjų serbentų tonais, smulkių minkštų taninų, ilgo gaivaus poskonio vynas.
Universalus vynas, geriausiai dera prie tamsios mėsos, grybų, riebios žuvies, kaip tunas ar upėtakis, patiekalų. Rekomenduojama išmėginti šį vyną šalia confit anties šlaunelės, patiektos su miško grybų rizotu, arba su rūkytu ožkos sūriu.