iMORI Colomba Limone su citrinų kremu, 900g (dėžutė)

29,95 
Į krepšelį

iMORI Colomba Mandarino su cukruotomis apelsinų žievelėmis 900g (dėžutė)

29,95 
Į krepšelį

Natūraliai kildintas itališkas panettone pyragas su razinomis ir cukatais Pandoro ir Panettone abu yra kildintos tešlos tradiciniai Kalėdiniai pyragai, dažniausiai valgomi Italijoje, tačiau jau begalę metų laba puikiai papuošdami ir lietuvių švenčių stalą. Skiriasi jie ne tik savo forma, bet ir sudėtimi bei istorine kilmės vieta.

Panettone itališkas pyragas

Itališko pyrago gamybos procesas trunka ne trumpiau nei 72 val. Tikrasis Panettone išlaiko savo kokybę būtent dėl lėto proceso. Dėl to, kad tešla ilgai kildinama, pyrago tešloje susidaro natūralūs fermentai, leidžiantys pyragui ilgai išlikti puriam ir šviežiam.

Šie pyragai įprastai skirstomi pagal priedų juose kiekį ir kokybę:
Klasikinis pyragas. Tai yra visų pyragų pagrindas – dažniausiai kepamas su razinomis;
Gardintas cukatomis, džiovintais vaisiais, riešutais, šokolado lašai ir kitais priedais.
Su kreminiais įdarais arba kremine glazūra.
Panettone pyragai kepami įvairių dydžių – nuo 100g mini pyragiukų iki gigantiškų 3, 5 ar 10 kg pyragų, kurie labiausiai tiks dideliam kolektyvui!
Dario Loison panettone kepamos iš kartos į kartą perduodamu receptu, naudojant itin šviežius daugiausiai itališkus produktus ir išlaikant labai aukštą kokybę. Itin didelis dėmesys yra skiriamas produkto pakuotei. Tai puiki šventinė dovana verslo partneriui, kolegoms, šeimai. Panettone pyragas gali būti ne tik klasikinio skonio, bet ir pagardintas sūdytos karamelės, šokolado, citrinos, pistacijų ar net kavos kremais. Rinkitės Loison panettone pyragą.

Pandoro pyragas

Pandoro sėkmingai konkuruoja su Panettone pyragais. Iškeptas Veronoje ir apibarstytas cukraus pudra šis pyragas primena Alpių viršukalnes. Ne veltui jis buvo vadinamas pan d‘oro – auksine duona, mat tais laikais baltas pyragas buvo didžiulė prabanga ir juo galėjo mėgautis tik turtingieji. Pandoro apibarstomas cukraus pudra (ją rasite pridėtame maišelyje)  ir valgomas šaltas arba šiek tiek pašildytas. Puikus sprendimas ieškantiems lengvesnio pyrago su mažiau priedų, bet turtingesne sudėtimi. Pandoro pyragas nėra toks korėtas, tačiau nepaisant to lieka labai purus ir geltonas dėl sudėtyje esančių kiaušinių.