LOISON MAGNUM Panettone Classico tradicinis su razinomis, apelsinais ir citrinomis 2kg

Prekės ženklas

Loison

Dolcearia Loison sėkmė grindžiama tradicijų ir inovacijų deriniu, leidžiančiu kurti produktus, kurie vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų. Jų įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui padėjo įmonei tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų pasaulyje.
Šalis

Italija

Svoris, kg

2

70,95 35,48 /kg

Aprašymas

LOISON MAGNUM Panettone Classico – tai tradicinis itališkas pyragas, kepamas pagal senas Milano kepimo tradicijas. Šis klasikinis Panettone yra sodraus, vaisių skonio ir vilioja švelnia, puria tekstūra. Skanus ir aromatingas, jis puikiai dera su įvairiomis progomis, kviesdamas mėgautis natūraliais skoniais.

Pyrago tešla kildinama lėtai, net 72 valandas, kad išgautų ypatingą lengvumą. Šis kildinimo būdas suteikia pyragui ypatingą purumą ir švelnumą. Lėtai bręstantys aromatai sujungia ingredientus, sukurdami unikalų skonio gylį ir sodrumą.

Kuo šis pyragas ypatingas? Panettone pagardintas natūraliai džiovintomis razinomis ir apelsinų bei citrinų žievelėmis. Šios vaisių natos suteikia pyragui saldumo ir gaivumo. Citrinos ir apelsinai įkvepia švelnios rūgštelės, kuri derinasi su razinų saldumu. Ingredientai parinkti itin kruopščiai, tad kiekvienas kąsnis yra pilnas tikrų skonių, be jokių dirbtinių priedų.

Šis Loison Panettone – tai ypatingas pasirinkimas šventiniam stalui arba dovana, kuria dalijamasi su artimaisiais. Kiekviena riekelė leidžia pasimėgauti autentišku itališku skoniu ir puikia tekstūra, skatinančia stabtelėti ir įvertinti kiekvieną kąsnį.

 

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Kol kas atsiliepimų nėra

Pridėti atsiliepimą
Norėdami parašyti atsiliepimą, turite būti prisijungę Log In
Apie Loison

Loison – itališkų kepinių meistrai nuo 1938 m.

Dolcearia Loison – šeimos valdoma įmonė, įkurta 1938 metais, garsėjanti aukštos kokybės itališkais kepiniais, tokiais kaip panetonė ir pandoro. Jų produktai išsiskiria autentiškumu ir meistriškumu, pritraukdami gurmanus iš viso pasaulio.

Istorija

Įmonės istorija prasidėjo 1938 m., kai Loison šeima įkūrė nedidelę kepyklėlę. Bėgant metams, receptai ir gamybos procesai nuolat tobulinti, išlaikant tradicijas ir dėmesį detalėms. Šiandien „Dolcearia Loison“ žinoma dėl išskirtinių produktų, atspindinčių Italijos kulinarinį paveldą.

Ką gamina „Loison“

  • Panettone – klasikinis itališkas kalėdinis pyragas su razinomis ir cukruotais vaisiais.
  • Pandoro – minkštas ir purus kalėdinis pyragas, kilęs iš Veronos.
  • Colomba – tradicinis velykinis pyragas, panašus į panetonę, tačiau formuojamas kaip balandis.

Kokybė ir tradicijos

Kiekvienas kepinys gaminamas naudojant aukščiausios kokybės ingredientus ir laikantis tradicinių receptų, perduodamų iš kartos į kartą. Rezultatas – stabiliai aukštas skonis ir tekstūra, kurią vertina ištikimi „Loison“ gerbėjai.

Pakuotės ir dizainas

„Loison“ ypatingą dėmesį skiria pakuotėms – jos elegantiškos ir rafinuotos, atspindinčios įmonės įsipareigojimą kokybei ir estetikai. Dėl šio dėmesio detalėms prekės yra dažnai pasirenkamos dovanoms, o pakuočių dizainas ne kartą pelnė apdovanojimų.

Tarptautinis pripažinimas

Įmonė aktyviai dalyvauja tarptautinėse parodose ir renginiuose, pristatydama savo produktus platesnei auditorijai ir stiprindama Italijos kulinarinio paveldo žinomumą.

Apibendrinimas

„Dolcearia Loison“ sėkmė – tai tradicijų ir inovacijų sinergija. Įsipareigojimas kokybei ir autentiškumui leido tapti viena iš pirmaujančių itališkų kepinių gamintojų, kurios produktai vertinami tiek Italijoje, tiek už jos ribų.