Sausas raudonas vynas su saugoma kilmės vietos nuoroda iš Mandūrijos apeliacijos, Apulijos regiono, Italijos. Pagamintas iš tobulai sunokusių, rankomis rinktų ir atidžiai atrinktų 100% Primitivo vynuogių, užaugintų 70-ies metų amžiaus vynuogynuose. Ilgai trunkanti fermentacija kontroliuojamoje 20‘C temperatūroje leidžia išgauti 17% alk. tūrio produktą be jokio likutinio cukraus (0g/l.). Vynas brandinamas 12 mėn. nerūdijančio plieno statinėse ir 12 mėn. butelyje.
Blausios rubino raudonumo spalvos pereinančios į granato. Gausaus ir plataus aromato su aiškiais vyšnių alkoholyje, gervuogių džemo, mėlynių ir serbentų niuansais. Skonis stiprus, nuoseklaus poveikio, vaisiškos struktūros su maloniais ir dosniais taninais bei kakavos ir saldymedžio natomis. Tai sausas, šildantis ir kompleksiškas vynas, intensyvus ir koncentruotas.
Dera prie bucatini makaronų su mėsos padažu, troškintos kiaulienos, žarnokų, troškintų žarnokų patiekalų ar keptos mėsos. Taip pat dera prie pusiau ar ilgai brandintas sūriais. Taip pat galima mėgautis gurkšnojant po truputį, ypač šaltais žiemos vakarais… Rekomenduojama patiekti 18-20‘C temp.