Gilios rubino raudonumo spalvos sausas raudonasis vynas demonstruoja harmoningą, sodrų aromatą, išpintą iš prinokusių vaisių, deguto, dūmų ir skrudintų žolelių natų. Užkariauja savo švelniu, lygiu skoniu su vyšnių, slyvų, odos, tabako ir migdolų tonais ir ilgu poskoniu.
Pagamintas iš 80% Sangiovese, 15% Merlot ir 5% Cabernet Sauvignon vynuogių. Vynmedžiai auga vietovėse, kurių aukštis svyruoja nuo 280 iki 480 metrų virš jūros lygio. Sklypų dirvožemis labai skiriasi, tačiau turi panašumą dėl juose esančio žvyro, kuris leidžia vynmedžių šaknims natūraliai drenuotis. Uogos po fermentacijos 12/16 dienų buvo maceruojamos kontroliuojamoje 24–27 ° C temperatūroje, nerūdijančio plieno talpyklose. Vynas buvo brandinamas ąžuolo statinėse 16 mėnesių ir dar 3 mėnesius butelyje.
Rekomenduojama patiekti su įvairiais keptos mėsos patiekalais, kietais ir aštriais sūriais, makaronais su įvairiais padažais.
APDOVANOJIMAI:
2012 – 92 balai – James Suckling, JAV
2012 – 89 balai – Wine Spectator, JAV